Begeleid zwemmen

Begeleid zwemmen en haal een diploma

U bent op zoek naar het juiste adres waar kinderen en volwassenen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking begeleid kunnen zwemmen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aerodynamics. Hier kunt u een professionele begeleiding verwachten die volledig is afgestemd op de behoefte van een kind of volwassene met een bepaalde beperking. Want ook zij kunnen hun diploma halen! Er zal op een prettige en plezierige manier les worden gegeven. Wij zijn opgeleid om met de juiste begeleiding de kwaliteiten naar boven te halen van mensen met een beperking.

Waar kunnen wij u allemaal mee van dienst zijn?

Naast begeleid zwemmen gaan wij ook graag aan de slag met de volgende manier van les geven:

  • Zwemmen met een beperking
  • Zwemles met gebarentaal
  • Kindercoaching

Begeleid zwemmenDe kindercoaching die wij aanbieden kan ook worden gegeven aan kinderen in hun thuissituatie. Dit zal een toegevoegde waarde geven aan de creatieve ontwikkeling van het kind.

Wenst u meer informatie omtrent begeleid zwemmen? Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken om eens op gesprek te komen? Dan nodigen wij u graag bij ons uit. Neem contact met ons op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. En wie weet gaat u of uw kind snel genieten van leerzame waterpret op weg naar een diploma.