Zwembad nabij Lelystad

Een zwembad met begeleiding nabij Lelystad

Op zoek naar een zwembad in Lelystad of omstreken? Indien uw kind een lichamelijke of verstandelijke beperking heeft en deze toch in een ontspannende ruimte zwemles wilt volgen, is dit mogelijk bij Binky by Vinky. Onze instructeurs van Aerodynamics hebben een ruime ervaring en zorgen op een professionele wijze voor de kinderen. Zij zullen er dan ook voor zorgen dat de zwemmer zijn of haar diploma behaald. Onze zwemlessen zijn overigens niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor zwemlessen. Zij gaan dan aan de slag en worden intensief begeleid door onze instructeurs. Er wordt dan ook gekozen om steeds dezelfde persoon voor de groep te zetten, zodat er een band wordt opgebouwd. U zult zien dat dit de lessen alleen maar ten goede komt. Er zal op een prettige maar professionele manier les worden gegeven. Hierdoor wordt het verwachtingspatroon van de mogelijkheden die alle kinderen hebben overtroffen.

Zwembad in LelystadDit is wat u kunt verwachten

Bij ons zwembad nabij Lelystad bent u verzekerd van verschillende zaken. Om u een duidelijk beeld te geven, zullen deze hieronder opgesomd worden. Aerodynamics is gespecialiseerd in:

  • Begeleid zwemmen
  • Zwemmen met een beperking
  • Zwemles met gebarentaal
  • Kindercoaching

Tevens is het mogelijk om bij u thuis kindercoaching te krijgen. Door coaching in een thuissituatie te geven zal de toegevoegde waarde van de lessen alleen maar toenemen.

Als u nog vragen heeft, kunt u via de website of telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook nog een afspraak maken waarin er een gesprek zal plaatsvinden. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten op de contactpagina.