Zwemles Dronten

Kom zwemles volgen in Dronten

Voor uw kind of als volwassene met een lichamelijke en/of geestelijke bent u op zoek naar een goed adres waar zwemles wordt gegeven? Dan is zwemles volgen in Dronten bij Binky By Vinky het juiste adres om dit tot realiteit te brengen. Onder professionele begeleiding kunt u of uw kind met een beperking ook een zwemdiploma halen. Wat wij belangrijk vinden is dat u of uw kind ook de juiste begeleiding en les krijgt door dezelfde instructeur. Hierdoor krijgen de mensen het vertrouwen wat ervoor zorgt dat zij zich goed kunnen uiten. Er zal op een plezierige manier les worden gegeven. Dankzij de professionaliteit zal er tegelijkertijd op de juiste manier worden lesgegeven.

Wat kunt u allemaal verwachten?Zwemles Dronten

Het geven van zwemles in ons ruime bad te Dronten is voorzien van de juiste uitrusting om de volgende mogelijkheden te kunnen bieden:

  • Begeleid zwemmen
  • Zwemmen met een beperking
  • Zwemles met gebarentaal
  • Kindercoaching

Naast zwemles in Dronten bieden wij ook kindercoaching aan. Dit kan ook worden gegeven aan kinderen in hun thuissituatie. De manier van coachen zal een toegevoegde waarde hebben aan de creatieve ontwikkeling van het kind.

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of wilt u een afspraak maken om eens op gesprek te komen voor meer informatie? Dan nodigen wij u graag uit. Neem contact met ons op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.