Zwemles nabij Elburg

Zwemles in de omgeving van Elburg

Is uw kind er aan toe om zwemles te volgen? Maar heeft uw kind een lichamelijke en/of geestelijke beperking? Dan staan de instructeurs van Aerodynamics klaar om er op een professionele manier voor te zorgen dat kinderen hun diploma kunnen behalen. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen is het mogelijk om hier zwemles te volgen. Woont u in Elburg of omstreken? Dan gaan wij graag aan de slag om op een leuke en begeleidende manier te starten met zwemles. Wat wij belangrijk vinden is dat u of uw kind ook de juiste begeleiding krijgt. Daarom wordt er ook telkens door dezelfde instructeur les gegeven zodat de kinderen het vertrouwen krijgen en zich goed kunnen uiten. Er zal op een prettige maar professionele manier les worden gegeven. Hierdoor wordt het verwachtingspatroon van de mogelijkheden die alle kinderen hebben overtroffen. Zij zullen op een plezierige manier de lessen ervaren.

Wat kunt u allemaal verwachten?

De zwemles die u of uw kind volgt in het zwembad nabij Elburg wordt op een vakkundige manier gegeven. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden waar wij in zijn gespecialiseerd:

  • Begeleid zwemmen
  • Zwemmen met een beperking
  • Zwemles met gebarentaal
  • Kindercoaching

Zwemles ElburgDe kindercoaching kan ook worden gegeven aan kinderen in hun thuissituatie. Dit zal een toegevoegde waarde hebben aan de creatieve ontwikkeling van het kind.

Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken om eens op gesprek te komen? Dan nodigen wij u graag uit. Neem contact met ons op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina.